Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Onze roedel van Pyreneese Herdershonden wordt geleid door mij, Jo Rooding. Daarnaast bestaat ons huishouden nog uit mijn man Ron, de katten Chiraz, Otisse en Florence. Sinds 1994 ben ik verslingerd aan het ras en besteed ik vele uren aan de honden, tentoonstellingen, kennisvergaring en contacten onderhouden. De fokkerij is kleinschalig en alle honden leven gewoon in huis, zodat een optimale socialisering gewaarborgd is. Voor mijn ideeën en doelstellingen verwijs ik graag naar de pagina “Filosofie”, waar U kennis kunt nemen van mijn opvattingen en denkwijzen m.b.t. het ras en het fokken.

Waar vindt u ons?

U vindt ons in het zuiden van Frankrijk, in het departement Gers (32), onderdeel van de regio Occitanie (voormalig Midi-Pyrénées). In het plaatsje Saint-Ost, ca. 50 km ten noorden van Lourdes, hebben wij een Bed & Breakfast genaamd Chambres et Table d’Hôtes Domaine Le Chec (www.domainelechec.com), waar honden uiteraard ook welkom zijn.

Indien U in het ras of in een pup geïnteresseerd bent, nodigen wij U van harte uit contact met ons op te nemen of ons te bezoeken. Ons adres is:

Domaine ‘Le Chec’

32300 Saint-Ost

Frankrijk

Tel. 0033 (0) 562 06 49 13

info@domainelechec.com

www.domainelechec.com

 

Graag even een telefoontje om een afspraak te maken!