Home

Welkom op onze website!

Welkom op de website van Début de Rêve, kennel van Pyrenese Herdershonden. U vindt naast algemene informatie over het ras ook specifieke informatie over ons en onze honden. Wij hopen u op onze site wegwijs te kunnen maken in de fascinerende wereld van de Pyreneese Herdershond!

Onze “kennel” is kleinschalig. Onze honden leven gewoon bij ons in huis en maken een zeer gewaardeerd deel uit van onze familie.Onze fokkerij is geboren uit een grote passie voor dit bijzondere ras (voor meer informatie hierover lees het stukje “filosofie”). Wij hebben als doel “het voor echte liefhebbers fokken van rastypische Pyreneese Herdershonden”. Hierbij selecteren wij op schoonheid, karakter en gezondheid. De door ons gefokte pups groeien in en om ons huis op en worden optimaal gesocialiseerd. Onze locatie in Saint-Ost (Frankrijk) geeft ons de ideale omstandigheden, vooral wat ruimte betreft, waar de Pyrenese Herdershond om vraagt.

Wij hopen dat u na het bezoeken van onze site onze passie voor dit ras kunt begrijpen en wellicht kunt delen. Veel leesplezier en wellicht tot ziens!

Ron & Joke Rooding